9 мар. 2008 г., 13:43

в живота 

  Поэзия » Другая
580 0 3

Човек в живота
една-едничка роза си откъсва...
Но... миг...
в тревата се показва друга роза!
Той първата захвърля.
Но идва ден - и втората увяхва.
Той първата потърся,
но тя вече е изчезнала.
Тогава той разбрал, че е сгрешил,
но... Човек цени нещо,
едва когато го е Загубил!

 

© Нели Росланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??