" Ние все чакаме да дойде нещо, а то не идва...
Защо всичко е Илюзия...Животът, Смъртта,
Желанието да бъдем обичани...?"
Д. Димов
В края на лятото
на брега на морето
обеща ми сърцето,
що за мен ще тупти...
В края на лятото
при шума на вълните
целувах очите,
най-чаровните женски очи...
В края на лятото
изпратих те с птиците,
нашите птици, на малки ята,
дълго копнях след полета,
с който и ти отлетя....
..................................................
И днес пак в края на лятото
сенките летни все още броя,
птиците идват, отиват си...
на брега стои...една Самота...
В края на лятото...
за което не желая да си спомня...
http://www.vbox7.com/play:d3bf8099
© Владимир Все права защищены