В кръгли подноси
Сервират закуските си
Маскирани албиноси
Забравили цвета си
Те са в комуна
Обработени
Не служат на никого
И нямат роби
Заслужили са си
Правото да бъдат еднооки
Циклопите събрани на орди
Прииждат
Смесват се с другите наоколо
И никoй не ги вижда
Ние сме нова порода
Перфектното племе
Току що излезли от затвора
Свободата ви превземаме
10.08.2006
© Десислав Илиев Все права защищены