7 дек. 2020 г., 18:31

В курсив 

  Поэзия
741 0 0

Форматирай ме.
В по-запомнящ се стил направи
буквите ми.
Пусни ги
да блестят в тъмното
като спиш.
Да рисуват по-особено
името ми.
Да пламтят. В шарения кортеж
от жени
да ме виждаш.
Като пушек от свещ,
капнала на палото ти
в гъчканицата в църквата
по Великден.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??