11 июл. 2008 г., 12:08

В листенцето от клен 

  Поэзия » Философская
1422 1 6

В листенцето от клен,

в тревата, във пръстта,

в усмивката на Юда,

в Христовата сълза,

по устните напукани,

във злака на деня,

със вятъра на дните,

с юздите на страха,

под крехката илюзия -

вина, мечта, лица,

в утъпкани пътеки,

портрети без петна,

свободна, непонятна,

с крила във апогей,

на циганското лято

есента се смей.

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??