Jul 11, 2008, 12:08 PM

В листенцето от клен 

  Poetry » Phylosophy
1453 1 6

В листенцето от клен,

в тревата, във пръстта,

в усмивката на Юда,

в Христовата сълза,

по устните напукани,

във злака на деня,

със вятъра на дните,

с юздите на страха,

под крехката илюзия -

вина, мечта, лица,

в утъпкани пътеки,

портрети без петна,

свободна, непонятна,

с крила във апогей,

на циганското лято

есента се смей.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??