В мислите ми влиза
и оглежда се да ми се любува.
На лошите ми качества
се старае да ги разхубавее
с усмивка топла и с мислите му, подаряващи ми надежда.
Губя желание и интерес
агресия да давам и да се обиждам.
Любовта му ми помага и ме успокоява.
Добрите ми постъпки
ги похвалва и увеличавам
безкрайно пъти
моментите за радости незабравими.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены