3.07.2009 г., 23:06 ч.

В мислите ми 

  Поезия » Любовна
624 0 0

В мислите ми влиза

и оглежда се да ми се любува.

На лошите ми качества

се старае да ги разхубавее

с усмивка топла и с мислите му, подаряващи ми надежда.

Губя желание и интерес

агресия да давам и да се обиждам.

Любовта му ми помага и ме успокоява.

Добрите ми постъпки

ги похвалва и увеличавам

безкрайно пъти

моментите за радости незабравими.

 

                                                                                                        Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??