15 дек. 2009 г., 13:18

В мислите ти... (Посветено) 

  Поэзия » Любовная
821 1 3

В мислите ти...

 

Тихо е навън, ръми...

а аз промъквам се потайно

в мислите и тази нощ омайна,

докато лягаш... пак до Нея.

 

До Нея си, но безпощадно сам...

Обръщаш гръб, отново замечтан

и си представяш, че съм там... за миг.

В ума ти, правейки любов, е моят лик.

 

Възпираш се името ми да извикаш.

Отказваш да се бориш, да ме обичаш,

но всичко в теб неистово крещи,

че безсмислено отричаш!

 

Целуваш я, а си спомняш невинния ми смях

и устните ми - как жадно вкусвал си от тях.

Уханието ми нежно не искаш да забравиш

и ласките ми в миналите вещи да оставиш.

 

Затвориш ли за миг бадемовите си очи,

отново голото ми тяло до твоето лежи

и се вплитат нажежено в танц, облян в сълзи...

Косите отмалели галят рамото ти нежно...

 

с поглед рисуваш по кожата небрежно

и усещаш, че летиш...

Иска ти се времето... за час поне да спре

и допира ми да опазиш в ледените си ръце.

 

И в съня ти съм... така прекрасен...

аз съм твое дяволско желание,

като от хипноза... пристрастен...

В сърцето ти оставих аз послание...

 

© Вес Жи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??