19 июл. 2008 г., 11:24

В моя свят 

  Поэзия
468 0 5
В моя свят има много тъга.
В моя свят има радост,
           но има и мъка...
В моя свят самотата е лек.
В моя свят има малко победи.
В моя свят - има вечни обрати.
В моя свят има малко любов.
В моя свят има наниз от... грешки.
В моя свят всяка крачка е някакъв ход.
В моя свят с края сякаш почва... начало.
В моя свят сякаш мойто слънце не свети.
В моя свят...
Да, но у мен не умира все още детето...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??