21 февр. 2012 г., 19:29

В Мрака 

  Поэзия » Философская
705 0 3

Въргалям се в пепелта оглозган аз,

объркан и измършавял от чувства,

мисли и емоции, непреходни в мрака.

 

 

Достигнал стълбица,но в коя посока

да поема, като сляп съм аз за нея.

 

 

И тя за мене сляпа е и не избира,

кой да бъде този странник, който

тя да поведе.

 

 

И отново в мрака непрогледен я достигам

и решавам да поема в неизвестното...

но докъде ли ще ме отведе?!

© Т. Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??