4 мая 2010 г., 23:36

В музика ще се превърна 

  Поэзия
712 0 14

В музика ще се превърна

Ще те погаля и прегърна

Ще те превзема непринудено

Има още нещо непробудено

Ще те разкъсвам до полуда

Ще те омайвам до заблуда

Тъгата ти ще галя

Светлината ти ще паля

Да не ослепееш...

Чуй ме да не оглушееш

В съня ще бъда песен

Този свят е тесен

В музика ще се превърна

Всичко в теб ще преобърна

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??