26 янв. 2008 г., 10:43

В нощта 

  Поэзия » Любовная
664 0 1

Дойдох при теб с надежда в сърцето,

но ти потъпка го в нощта.

Каза ми - не искам да съм с теб

и никога не ще съм.

Как да ти докажа,

че без теб не мога,

че ти си моята съдба.

Ще чакам, колкото е нужно,

за целувката една.

Обичам те, любима,

и не ще го променя. 

 

© Бокс Бг Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??