Jan 26, 2008, 10:43 AM

В нощта 

  Poetry » Love
663 0 1

Дойдох при теб с надежда в сърцето,

но ти потъпка го в нощта.

Каза ми - не искам да съм с теб

и никога не ще съм.

Как да ти докажа,

че без теб не мога,

че ти си моята съдба.

Ще чакам, колкото е нужно,

за целувката една.

Обичам те, любима,

и не ще го променя. 

 

© Бокс Бг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??