14 июн. 2009 г., 17:28

В някой ден прекрасен 

  Поэзия
1155 0 18

Времето всичко ще подреди,

ще го постави на място -

и камък не ще остави

върху камъка с лъжата.

 

Всичко ще излекува,

ще изтрезнее душата,

ще падне от раменете товарът,

а сърцето ще отболедува.

 

Времето ще отсъди вярно,

неосъдило ни докрая -

ето така ще стане

в някой ден прекрасен.

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??