Времето всичко ще подреди,
ще го постави на място -
и камък не ще остави
върху камъка с лъжата.
Всичко ще излекува,
ще изтрезнее душата,
ще падне от раменете товарът,
а сърцето ще отболедува.
Времето ще отсъди вярно,
неосъдило ни докрая -
ето така ще стане
в някой ден прекрасен.
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени