В някой следващ живот
аз ще бъда твоята вселена.
В някой следващ живот
ще се срещнем с тебе навреме.
В някой следващ живот...
сърцето ми ще е само твое.
В някой следващ живот...
ще съм единствената ти любов.
В някой следващ живот
ти ще бъдеш моят пристан.
В някой следващ живот...
в този вече е късно...
В някой следващ живот...
© Нели Илиева Все права защищены