25.10.2008 г., 10:03 ч.

В някой следващ живот.... 

  Поезия » Друга
623 0 0

 

 

В някой следващ живот

аз ще бъда твоята вселена.

В някой следващ живот

ще се срещнем с тебе навреме.

 

В някой следващ живот...

сърцето ми ще е само твое.

В някой следващ живот...

ще съм единствената ти любов.

 

В някой следващ живот

ти ще бъдеш моят пристан.

В някой следващ живот...

в този вече е късно...

 

В някой следващ живот...

 

 

 

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??