17 нояб. 2024 г., 15:25

В обреченост 

  Поэзия
53 1 2

Ела и сплети косите ми.
Положи глава на раменете ми
и тихо прошепни, че ме обичаш.
Не замлъквай.
Бъди шепотът в сърцето ми,
а аз безмълвно ще те слушам.
Затворила очите си,
в ритъм с тебе ще дишам.
Ще те разлея по лицето си
и в стон ще изрека, че те обичам.
Ще полепна по устните ти
и жадно ще пия всичко неизречено,
а после ще потъна в очите ти,
за да видя колко сме обречени.

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??