Ще пристигна с нощта
в твоята притихнала стая,
за да разпаля страстта,
с любовта си да те омая...
Ще ме очакваш всеки път -
при теб ще влизам все по-тъмна!
Знай, нощта е мойта плът,
а душата ми -
... тя чака пак да съмне!
© Неделина Кабаиванова Все права защищены