Jul 14, 2008, 8:49 AM

В очакване 

  Poetry » Love
866 0 8
 

Ще пристигна с нощта

в твоята притихнала стая,

за да разпаля страстта,

с любовта си да те омая...

 

Ще ме очакваш всеки път -

при теб ще влизам все по-тъмна!

Знай, нощта е мойта плът,

а душата ми -

... тя чака пак да съмне!

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??