19 мар. 2022 г., 09:26

В очакване 

  Поэзия » Любовная, Гражданская
198 0 0

Очаквах да се появиш!
Оглеждах всеки ъгъл!
В сърцето ми кървиш,
денят е много дълъг! 

 

Очаквах, а те няма! 
Светът е мълчалив! 
Защо ли? Това е драма
и кой е орех костелив?!

 

Очите ми за тебе гледат! 
И търсят светлина в мрака! 
Как искам да се убие змеят
и да му се намери цака! 


 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??