11 янв. 2008 г., 11:49

В очакване... 

  Поэзия » Любовная
1036 1 50

 

 

                Скрито 

                в нежно среброкосие,

                в скреж на 

                тихо безпокойство,

                някъде във мислите

                притулено,

                пазя онова

                вълшебно тайнство

                на тихи мъжки стъпки,

                идващи

                към мен от тишината,

                в очакване

                на нещо да се случи,

                щом пак

                със нежност пълна

                е луната.

                Магия лунна

                в очите ми изплува

                и връща

                мисли съкровени,

                в очакване

                на тихи мъжки стъпки,

                вратата си

                отварям с трепет...

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??