31 авг. 2007 г., 19:27

В очакване 

  Поэзия
630 0 3

В очакване

Звезди загадъчни над мен –

Лъчист воал с божествен шепот,

Усмивка, стар познат рефрен

От песен взривена от безмълвен екот.

Не ще послушам на злобата брътвежа

За грешките при всякака моя крачка.

Моят път е труден за невежите –

Път по който всеки се опитва да те мачка!

В очакване на нежно откровение

Отминават часове, години безвъзвратно.

Съзнал самотността на свойто бдение

Аз чакам епилога към отвъдното и необятното.

19.06.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??