31.08.2007 г., 19:27 ч.

В очакване 

  Поезия
622 0 3

В очакване

Звезди загадъчни над мен –

Лъчист воал с божествен шепот,

Усмивка, стар познат рефрен

От песен взривена от безмълвен екот.

Не ще послушам на злобата брътвежа

За грешките при всякака моя крачка.

Моят път е труден за невежите –

Път по който всеки се опитва да те мачка!

В очакване на нежно откровение

Отминават часове, години безвъзвратно.

Съзнал самотността на свойто бдение

Аз чакам епилога към отвъдното и необятното.

19.06.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??