14 июн. 2008 г., 16:00

В очакване 

  Поэзия » Любовная
793 0 23

 

Леглото ми без тебе е студено,

а нощите са страшни призраци,

лежа и чакам утрото смирено,

а във очите ми блестят сълзи.

 

Вълна от мисли плува във главата

и търси своя залив от мечти,

за да прогони смело самотата -

заключена в бетонните стени.

 

Усещам допира на твойто тяло

и нежните ти устни от сатен,

а слънцето отдавна е изгряло,

настъпил е очакваният ден.

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??