Jun 14, 2008, 4:00 PM

В очакване 

  Poetry » Love
790 0 23

 

Леглото ми без тебе е студено,

а нощите са страшни призраци,

лежа и чакам утрото смирено,

а във очите ми блестят сълзи.

 

Вълна от мисли плува във главата

и търси своя залив от мечти,

за да прогони смело самотата -

заключена в бетонните стени.

 

Усещам допира на твойто тяло

и нежните ти устни от сатен,

а слънцето отдавна е изгряло,

настъпил е очакваният ден.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??