Имаш време
и повече от
трийсет минути
да си кореспондираме
и думите ни
да са родени
от човешки мисли.
И изненада мечтана,
споделяш истината
за усещанията на любовта
- незабравимата обич
с даденост да са вечни
чувствата й.
И очите ти
показват на снимките
човечност и доброта.
И влюбени мисли
валят в настроението ми,
щастия емоционални са,
звезди са,
чудеса вълшебни.
Времето и въздухът
не ти подари
обич незабравима за мен.
Но ще съм в очакване, винаги!!!
За единствената ми
незабравима обич -
да полети с мен
за щастието от любовта
с чувствата й топли.
Подаряващи доброта, свобода
и човешко внимание.
Съвършените ми мисли.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены