24.01.2010 г., 16:00 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
483 0 1

Имаш време

и повече от

трийсет минути

да си кореспондираме

и думите ни

да са родени

от човешки мисли.

И изненада мечтана,

споделяш истината

за усещанията на любовта

- незабравимата обич

с даденост да са вечни

чувствата й.

И очите ти

показват на снимките

човечност и доброта.

И влюбени мисли

валят в настроението ми,

щастия емоционални са,

звезди са,

чудеса вълшебни.

Времето и въздухът

не ти подари

обич незабравима за мен.

Но ще съм в очакване, винаги!!!

За единствената ми

незабравима обич -

да полети с мен

за щастието от любовта

с чувствата й топли.

Подаряващи доброта, свобода

и човешко внимание.

Съвършените ми мисли.

 

 

                                                                                           Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Човешката доброта и внимание!На последък май позабравихме за тях, улисани в обърканото си ежедневие!Благодаря, че ни го припоми!Поздрав!
Предложения
: ??:??