Като слънцето зад облаци
скрито е твоето лице.
Една искрица свети в мрака
на надеждата в моето сърце.
Един ден вятъра облаците да прогони,
за да стоплиш едно сърце.
Завинаги може да е твое,
от радост да заблести моето лице.
Не спирам да се надявам,
че ще се срещнем някой ден.
Готов съм да те чакам,
докато бие сърцето в мен.
© Йонко Йонков Все права защищены