Feb 27, 2013, 1:35 PM

В Очакване 

  Poetry
446 0 2

Като слънцето зад облаци

скрито е твоето лице.

Една искрица свети в мрака

на надеждата в моето сърце.

 

Един ден вятъра облаците да прогони,

за да стоплиш едно сърце.

Завинаги може да е твое,

от радост да заблести моето лице.

 

Не спирам да се надявам,

че ще се срещнем някой ден.

Готов съм да те чакам,

докато бие сърцето в мен.

© Йонко Йонков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??