23 апр. 2020 г., 00:07

В очакване на съдбата 

  Поэзия » Философская
625 0 0

Призракът ужасен на нощта

ще хвърли върху мене своя мраз

и безсилен да спра на нея мощта

ще чакам аз последния си час.

 

Облак ще скрие светлината

на луната и звездите,

ще ме приспи навеки тъмнината

и ще плачат за мен тълпите.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??