Apr 23, 2020, 12:07 AM

В очакване на съдбата 

  Poetry » Phylosophy
624 0 0

Призракът ужасен на нощта

ще хвърли върху мене своя мраз

и безсилен да спра на нея мощта

ще чакам аз последния си час.

 

Облак ще скрие светлината

на луната и звездите,

ще ме приспи навеки тъмнината

и ще плачат за мен тълпите.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??