28 нояб. 2013 г., 21:20

В очите 

  Поэзия » Любовная
759 0 3

                                                                                                              Едно ново начало -

                                                                                                              на Ив с много любов!

 

 

Потърсих в теб очите си -

прогледнах

и познах те!

И Любовта открих.

И Болката.

Мечтите си!

Пулсира всеки поглед 

от обичане.

Потъвам във зениците...

Попивам те.

Жадувам те!

И е късно за отричане.

Събличам се -

от старите си грешки

отървах се...

 

Извирам чиста по ресниците -

 

Събирай в шепи моето богатство!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??