Едно ново начало -
на Ив с много любов!
Потърсих в теб очите си -
прогледнах
и познах те!
И Любовта открих.
И Болката.
Мечтите си!
Пулсира всеки поглед
от обичане.
Потъвам във зениците...
Попивам те.
Жадувам те!
И е късно за отричане.
Събличам се -
от старите си грешки
отървах се...
Извирам чиста по ресниците -
Събирай в шепи моето богатство!
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени