6 нояб. 2024 г., 14:48

В очите 

  Поэзия » Философская
81 1 0

Погледни света с надежда!

Не поемай път назад!
Гръб пред трудност не се свежда,
а се готви за обрат.

 

Показност царува вечно
и пресъхнали очи,
но за бъдеще далечно
трябват борбени души.

 

Винаги ще има хора,
склонни да те повалят,
но и истинска опора,
от онези що градят.

 

Погледни света в очите
и денят ще се роди
по-красив от светлините
на големите звезди.

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??