2 дек. 2008 г., 13:26

В очите ти 

  Поэзия » Любовная
669 0 1

Когато ме погледнеш, се чувствам най-красива,

 и пламъкът в зениците ти прави ме щастлива.

 

Когато се огледам в топлото кафяво, чувствам

как детето в мен ти се усмихва чисто... бяло.

 

Когато в необятното потъвам и мечтая...

Не спирай да ме гледаш. Така се чувствам цяла.

 

 

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??