Dec 2, 2008, 1:26 PM

В очите ти 

  Poetry » Love
749 0 1

Когато ме погледнеш, се чувствам най-красива,

 и пламъкът в зениците ти прави ме щастлива.

 

Когато се огледам в топлото кафяво, чувствам

как детето в мен ти се усмихва чисто... бяло.

 

Когато в необятното потъвам и мечтая...

Не спирай да ме гледаш. Така се чувствам цяла.

 

 

© Меги Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??