От решетките на живота
една душа се освободи,
литна към небосклона
и го озари.
Животът е труден,
не ще го отрека,
но ще се боря
и ще продължа.
Сбогом, мила бабо,
изричам в този час,
тежко ми е без тебе
в този скучен свят
17.10.1939-20.10.2007 година в 00:43 часа
© Стефан Станчев Все права защищены