26.11.2007 г., 10:01 ч.

В памет на баба ми  

  Поезия
4754 1 7

От решетките на живота

една душа се освободи,

литна към небосклона

и го озари.

 

Животът е труден,

не ще го отрека,

но ще се боря

и ще продължа.

 

Сбогом, мила бабо,

изричам в този час,

тежко ми е без тебе

в този скучен свят

 

17.10.1939-20.10.2007 година в 00:43 часа

© Стефан Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??