31 янв. 2008 г., 07:39

В памет на Боби! 

  Поэзия
646 0 1

В памет на Боби

Твърде млад, за да те няма,
смъртта насила те отне,
а болката е толкова голяма -
животът се превърна в драма!

Остави в нашите сърца
незапълнима празнота!
Сълзи се стичат от нашите очи,
но ти си там - отиде си!

Не можем времето да върнем,
за миг дори да те прегърнем
и да ти изкрещим:
“Не си отивай - Остани!”


Слънцето залезе във твойте очи,
звездите веч не светят, угаснаха сами!
Ръцете са студени, превърнали се в лед,
само огън тлее - приятелство во век!

Ти си в рая, там далече
няма да те има нивга вече…
Но очите просълзени
и душите наранени

силно викат в тишината,
но ти мълчиш във празнината…
Помни завинаги най-важното нещо:
Обичаме те, Боби, най-горещо! :)

© Илияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много съжалявам за приятеля ти ... иначе стихотворението е за 6 !
Предложения
: ??:??