8 дек. 2021 г., 08:53

В пияните ми мисли си единствено и само ти 

  Поэзия
603 0 0

Киселото вино ме опиянява,

но не колкото мисълта за теб,

не колкото въображаемата ти поява

и думите: „Обичам те! Ела с мен

да изградим свой дом с нашата любов,

където да останем съхранени

от застигащите ни проблеми

и духовната ерозия

на другите.“

 

Тези думи чувам във мечтите си.

И дори пияна зная, че не са от теб,

а са само празен звук в главата ми...

Та дори и виното не ще да ме накара

да повярвам, че са твои, не

 

за жалост моя.

© Даниела Венова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??