4 мар. 2011 г., 01:34

В плен 

  Поэзия » Любовная
397 0 0

С лика ти във ръка заспивам сладко през нощта,

с твоето лице се буди моето сърце,

с твоите очи пленяваш моите дни.

И отново всичко повтаря се - дните в месеци превръщат се,

а месеците във години, нижат се лета и зими,

а аз все така заспивам с твоя лик в ръка!

 

© Нели Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??