Не става въпрос за дискриминация,
а за гавра със знамето на таз нация!
Жената просто се е възмутила много
от нещо, което предизвиква тревога!
Знамето било на неприлично място,
не трябва да търпим това безучастно,
защото знамената на чест са символи,
че искат затуй да я съдят много ме боли!
© Георги Все права защищены