14 sept 2023, 22:36  

В подкрепа на Милена Славова! 

  Poesía » Civil
258 0 0

Не става въпрос за дискриминация,

а за гавра със знамето на таз нация!

Жената просто се е възмутила много

от нещо, което предизвиква тревога!

Знамето било на неприлично място,

не трябва да търпим това безучастно,

защото знамената на чест са символи,

че искат затуй да я съдят много ме боли!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??