Sep 14, 2023, 10:36 PM  

В подкрепа на Милена Славова! 

  Poetry » Civilian
257 0 0

Не става въпрос за дискриминация,

а за гавра със знамето на таз нация!

Жената просто се е възмутила много

от нещо, което предизвиква тревога!

Знамето било на неприлично място,

не трябва да търпим това безучастно,

защото знамената на чест са символи,

че искат затуй да я съдят много ме боли!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??