Във времена на бурни страсти и мечти
отново впива пръсти хамлетовата тревога
и отразява
⢀⣀⣀⣠⣴⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⣄⣀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⢸⣿⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⢸⣿⠀⠀ да ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Д А ⢸⣿⠀ Н Е⠀⠀⠀⠀ ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
б ⢸⣿⠀ б⠀⠀ ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
ъ ⢸⣿⠀⠀⠀⠀ ъ⠀⠀⠀⠀⠀ ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
д В ⢸⣿⠀⠀⠀⠀ д⠀⠀⠀ ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
е ⢸⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ е ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Ш ⢸⣿⠀ ⠀⠀⠀ ⠀Ш⠀⠀ ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠘⠛⠛⠛⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠛⠛⠃⠀
⠀
В огледалата на надежди и копнежи
нима забравяме за истинската същност
и ДАЛИ
в нас пламъка и силата ще победи
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ или
отровена, пречупената външност ….⠀
⠀⠀⠀
И Д А, Н Евинаги
Светът прозрачен е ⠀
в надеждите сред ДА и НЕ⠀
в отблясъците на реклами
на града, студен, бетонен …
Ала е нужно всеки
силата в духа си да прозре,
а не да се поддава
на отражения лъжовни ! ⠀⠀⠀⠀⠀
© Nastimir Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Надеждата е следствие от навика - смъртоносна инерция да запазиш старото. Убий надеждата »