4.12.2023 г., 16:49 ч.

...в проблясъци на да и не 

  Поезия » Философска, Друга
312 1 0

        Във времена на бурни страсти и мечти

    отново впива пръсти хамлетовата тревога

                                      и отразява  

                       ⢀⣀⣀⣠⣴⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⣄⣀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

                       ⢸⣿⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠛⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

                        ⢸⣿⠀⠀                да                  ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

Д   А          ⢸⣿⠀              Н   Е⠀⠀⠀⠀       ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀

     б                ⢸⣿⠀                 б                  ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

    ъ                 ⢸⣿⠀⠀⠀⠀         ъ⠀⠀⠀⠀⠀            ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

    д          В     ⢸⣿⠀⠀⠀⠀          д⠀⠀                ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

    е                  ⢸⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀    е                       ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

   Ш                 ⢸⣿⠀     ⠀⠀⠀ ⠀Ш⠀⠀                  ⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀

                        ⠘⠛⠛⠛⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠛⠛⠃⠀

  В огледалата на надежди  и  копнежи

нима забравяме за истинската същност

                         и ДАЛИ

 в нас пламъка и силата  ще победи

 ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀      или

  отровена, пречупената  външност ….

 

            ⠀⠀⠀

                И     Д А,   Н Евинаги

               Светът прозрачен е

        в надеждите сред  ДА  и  НЕ

        в отблясъците на реклами

         на града, студен, бетонен …

               Ала е нужно всеки

      силата в духа си да прозре,

              а не да се поддава 

          на отражения  лъжовни ! ⠀⠀⠀⠀⠀

© Nastimir Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??