4 февр. 2008 г., 21:06

В рая  

  Поэзия » Любовная
550 0 1

Протягам ръката си към теб.

Гледам очите ти.

Чувствам, че искаш да съм с теб.

Усещам как тръпнеш.

Прегърни ме и ме утеши.

Толкова любов и страст.

Всичко сякаш е далеч,

а ние сме в Рая.

 

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??