16 февр. 2021 г., 09:32

В ръцете на Звяра 

  Поэзия » Любовная
505 0 3

Имаш сърце,
което не бие.
В мръсни ръце
душата ми гние.

Устните парят,
фалшиво целуваш.
Други те галят,
добре се преструваш.

С тяло горещо
лазиш по мен
и случи се нещо -
умрях заслепен.

Гол на пода,
лежа ти в краката.
При теб е на мода
да тръшнеш вратата.

Твоята прегръдка
пак ме събужда.
Поредната глътка
от водката чужда.

С очите лъжовни
мимики правиш.
В драми любовни
ще се удавиш.

Живот по сценарий
и секса е филм.
Ям си шамари
и вечно съм пил.

Ще мога ли трезвен
така да живея?
Имиджа звезден
крия от нея.

Здраво ме мачка,
аз я целувам.
Тя е глупачка,
за която жадувам.

В ръцете на Звяра
спя от години.
Останах без вяра
в моите сили.

© Krischo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Зверовете гладни не остават, поради факта, че техните "ръце" са винаги желани
    Може да напиша стихо: Аз искам да ме люби звяр, но нямам себеподобни
  • Текст за рап, рок-блус (ако се барне малко), поп.
    Поздравления!
  • Тежък живот без любов,още по тежък с грешната!🙂
Предложения
: ??:??